İpli Lastikli Şalvar Siyah Poliviskon
960.00 ₺ Orijinal fiyat: 960.00 ₺.830.00 ₺Şu andaki fiyat: 830.00 ₺.
Şalvar Özellikleri
Şalvar Tipi: İpli Lastikli Şalvar
Şalvar Renk: Siyah
Kullanım Şekli: Yazlık
Kumaş Özelliği: 1. Kalite Poliviskon
Ürün Açıklaması: Şalvarımız ipli lastikli modeldir, 1. kalite pamuk kumaştan üretilmiş . Pantolonu muzda 2 adet yanlarda, 1 adet arkada fermuarlı cep bulunmaktadır.
İpli Lastikli Şalvar Modelimiz
1. kalite pamuk polyester karışım kumaştan üretilmiştir. şalvarımızda 2 adet yanlarda 1 adet arkada fermuarlı cep bulunmaktadır.
Renk : Siyah
Kumaş Cinsi : Poliviskon
Şehzade Giyim’in ipli lastikli şalvar siyah poliviskon modeli, 1. kalite poliviskon kumaştan üretilmiştir. Yaz aylarında serin ve rahat bir kullanım sunar. Yanlarda iki adet cep ve arka kısımda fermuarlı bir cep bulunmaktadır. Şalvar, ipli lastikli yapısı sayesinde kolayca giyilebilir. Tamamen yerli üretim olan bu şalvar, her bedene uygun seçenekler sunar ve günlük kullanım için idealdir. Beden seçenekleri XS’den XXL’ye kadar mevcuttur.
Beden Seçimi | XS, S, M, L, XL, XXL |
---|
İlgili ürünler
2 Pileli bol pantolon
7 Pileli tam yavuz selim şalvar
Çocuk şalvar
Çocuk şalvar
1 Pileli pantolon
1 Pileli pantolon
5 Pileli yarım yavuz selim
2 Pileli bol pantolon